Skip to content
Restaurant "De Ark"
Eten en Drinken
Menu
Home
Geschiedenis
Grote Kaart
Dagmenu
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Maandag
Voorgerechten
Koude Voorgerechten
Rundercarpaccio
Noorse Garnalencocktail
Zalmcocktail met kappertjes
Tonijncocktail op oudwetse manier
Gerookte Zalm met toast
Gerookte Paling met toast
Warme Voorgerechten
Escargots Wijngaardslaggen “De Ark”
Garnalen in Looksaus
“Sneetje” Keesje
Soepen
Gebonden Tomatensoep
Franse Uiensoep met gegratineerde toast
Hoofdgerechten
Pasta
Pasta Tagliatelle met Garnaaltjes
Pasta Tagliatelle met Kipreepjes
Vlees
Twee malse Kippenpoten
Sate “De Ark” van Varkenhaas
Gesneden Varkenhaas met Champignonroomsaus
Wienerschnitzel
Cordon-Bleu met Ham en Kaas
Tournedos (Biefstuk van de Haas) met Peperroomsaus
Hollandse Biefstuk van de Kogel
Vis
Twee Sliptongetjes met graat in roomboter
Visfilet met Bearnaisse-saus
Gebakken Zalm met Dille-saus
Salades
Salade met gebakken Garnalen en knoflooksaus
Salade met Geitenkaas en Honig
Salade met Varkenhaasstukjes en roomsaus
Specialiteiten
Schnitzel XXL
USA T-Bone Steak
Spareribs “De Ark”
Schweinshaxe
Keesjes “Proeverij”
Lounge Kaart
Brood met Knoflookmayonaise
Portie Bitterballen
Portie Bittergarnituur
Puntzak Frites met Frikandel
Kaasplankje met honing en brood
“Van alles wa” Combinatie warme en koude hapjes
Desserts
Dame Blanche
Mont Blanc
Paradise Beach
Nougatine Ijsgebak
Ijscoffee “De Ark”
“De Ark”-Shake
Champagne Ontbijt
Ridderkamer
Cadeau-Bonnen
Reserveringen
Contact
Disclaimer
Gebakken Zalm met Dille-saus